Search

Ρολό κοτόπουλο γεμιστό

Ρολό κοτόπουλο γεμιστό

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Επίσημου Ελέγχου Μικροβιολογικών Κριτηρίων Ασφάλειας Τροφίμων και σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Δοκιμών & Ερευνών Τροφίμων του Ε.Φ.Ε.Τ., διαπίστωσε την ύπαρξη μη ασφαλούς τροφίμου, στο οποίο ανιχνεύθηκε το παθογόνο βακτήριο Salmonella spp...

Παραδοσιακό μπιφτέκι BARBEQUE

Παραδοσιακό μπιφτέκι BARBEQUE

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, στo πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Επίσημου Ελέγχου Μικροβιολογικών Κριτηρίων Ασφάλειας Τροφίμων και σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Δοκιμών & Ερευνών Τροφίμων του Ε.Φ.Ε.Τ., διαπίστωσε την παρξη μη ασφαλούς τροφίμου, στο οποίο ανιχνεύθηκε το παθογόνο βακτήριο Salmonella spp...

Δέσμευση νοθευμένων ελαιολάδων

Για την καταπολέμηση της νοθείας στα τρόφιμα οργανώθηκε στο νομό Λάρισας ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση υπό τον συντονισμό της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας και την συμμετοχή τόσο των αστυνομικών αρχών Λάρισας όσο και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Θεσσαλίας του Ε.Φ.Ε.Τ. Αποτέλεσμα της επιχείρησης αυτής ήταν η εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που δρούσε στον χώρο της νόθευσης των τροφίμων και δη του ελαιολάδου...

Μπιφτέκι κοτόπουλο

Μπιφτέκι κοτόπουλο

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, στo πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Επίσημου Ελέγχου Μικροβιολογικών Κριτηρίων Ασφάλειας Τροφίμων – Έλεγχος για Salmonella spp. και σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Δοκιμών & Ερευνών Τροφίμων του Ε.Φ.Ε.Τ., διαπίστωσε την ύπαρξη μη ασφαλούς τροφίμου στο οποίο ανιχνεύθηκε το παθογόνο βακτήριο Salmonella spp...

ανάκληση μπαχαρικού κάρυ

Ενημέρωση σχετικά με ανάκληση μπαχαρικού κάρυ

Ενημέρωση σχετικά με ανάκληση μπαχαρικού κάρυ - Madein.gr

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ενημερώθηκε, μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), σχετικά με τη διακίνηση μπαχαρικού, κάρυ σε σκόνη, Ισπανικής προέλευσης, που βρέθηκε να περιέχει γλουτένη χωρίς αυτή να αναγράφεται στην ετικέτα του προϊόντος. Η γλουτένη είναι συστατικό που μπορεί να προκαλέσει δυσανεξία και να επηρεάσει άτομα με ευαισθησία σε αυτή.